ONTWIKKELING DOOR VORMINGEN

Kritisch denken en debatteren
Evenals kritisch denken vinden we spreekvaardigheid een belangrijke competentie in het groeitraject van jongeren. Daarom doen we ons uiterste best om het in al onze activiteiten op te nemen. In 2023-2024, gaan we een traject opbouwen rond burgerschap en verkiezingen.  

Volg ons via Instagrampagina  om de volgende activiteiten te ontdekken

Let's Talk
Deze sessies kunnen specifiek aan jongens (Bro’s Talk) of meisjes (Sisters Talk) worden gewijd of aan beide samen, afhankelijk van het gekozen onderwerp.
Wanneer: op vrijdag avond (Sisters Talk), donderdag avond (Bro's Talk 18+ in het FR), nog te bevestigen voor Bro's Talk (12-18j in het NL).
Deelname (max:20 pax): 50€ (september 2023 - juni 2024) - schrijf je hier in

Zoektocht naar zingeving
Op weg naar een betere versie van mijzelf, laten we ons dit jaar inspireren door geschiedenis en bekende personages, zoals de Profeet Mohammed.
Wanneer: Op zondagen - om de 2 weken: 12u-13u30
Deelname (max:15 pax) :120€ (oktober- mei 2024) - schrijf je hier in

Workshops opvoeding "Moeders Talk"
Om de ouders en zeker de moeders te empoweren en betrekken in het schooltraject van hun kinderen, organiseren we infosessies in verschillende talen rond opvoeding, onderwijs en zelfontwikkeling. We organiseren maandelijkse sessies om het woord te geven aan voruwen “Moeders Talk” en bieden aan een wekelijkse permanentie om aan hen te beluisteren en ondersteunen of doorwijzen naar geschikte instanties.
Wanneer: maandelijks op een vrijdag om 9u30
Deelname: 10€ per sessie   - schrijf je hier in


ONTWIKKELING DOOR VORMINGEN

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x